Până la data de 23.11.2019 s-au strâns în cadrul campaniei 2910 Lei. Pana in acest moment(23.11.2019), prin campanie, ne-au vizitat 50 de persoane: copii din centrul de copii, familii din mediul rural, copii care au venit cu grupuri si care nu si-ar fi permis intrarea (fara a adauga adultii insotitori pentru grupurile de copii ce au venit in campanie). Se va continua efortul de a aduce minim inca 70 de persoane din medii defavorizate.

Exista copii care, in mod normal, nu si-ar permite sa viziteze spatiul IQ Space. Cu ajutorul vostru o vor putea face.
Puteti plati intrari pentru alte persoane in numerar la spatiul nostru din Winmarkt sau prin ordin de plata catre:
IQ SPACE EDUCATIONAL SRL, CUI 41170223
IBAN: RO94RNCB0196163856920001
Banca: BCR
Detalii plata: Plata intrare in cadrul campaniei “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”

Gasiti mai jos intregul regulament “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”:

Regulamentul Campaniei

„INCURAJEAZA STIINTA SI DISTRACTIA PENTRU TOTI”

SECTIUNEA 1 – ORGANIZATORUL si REGULAMENTUL CAMPANIEI

 1. Campania “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”, numita in continuare “campania”, este organizata de SC IQ SPACE EDUCATIONAL SRL, CUI 41170223, inregistrata in Registrul Comertului cu numarul de ordine J27/677/2019, cu sediul in Str. Artelor, nr. 4, Piatra Neamt, jud. Neamt, cod postal 610048,cu reprezentant legal Munteanu Mihaela, in calitate de Administrator, cu desfasurarea activitatii la punctul de lucru din Piatra Neamt, Str. Decebal, nr.15, etaj 5, complex WINMARKT Petrodava.
 2. Prezentul document este Regulamentul campaniei “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti” si se va numi in continuare “Regulamentul”
 3. Regulamentul va fi facut public pe retelele de socializare si pe site-ul IQ SPACE EDUCATIONAL SRL (www.iqspace.ro), respectiv va fi disponibil la punctul de lucru

SECTIUNEA 2 – DESCRIEREA CAMPANIEI

 1. IQ SPACE EDUCATIONAL SRL ofera contra unei taxe de intrare accesul intr-un spatiu cu elemente stiintifice pe care vizitatorii le pot folosi pentru a intelege fenome, pentru a-si dezvolta abilitati si pentru a se juca. Pe langa accesul la spatiu se ofera ocazional workshop-uri cursuri si posibilitatea de oraganizarea de evenimente educative private.
 2. Scopul si misiunea acestui spatiu este de a familiariza vizitatorii cu stiinta si tehnologia, de a-i apropia de stiintele exacte intr-un mod placut si de a-i tine in pas cu lumea in care traim.
 3. Pentru a putea asigura accesul la un astfel de spatiu si persoanelor care in mod normal nu l-ar putea vizita, din ratiuni financiare, si de a oferi ocazia celor care doresc sa plateasca intrarea si pentru alte persoane se permite plata intrarilor pentru alte persoane catre contul IQ SPACE EDUCATIONAL SRL: IBAN RO94RNCB0196163856920001 deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA sau prin achitare cu numerar la punctul de lucru.
 4. Asadar daca exista persoane care doresc sa achite intrarea altor persoane ce nu au posibilitatea de a achita din resurse proprii intrarea, o pot face prin Ordin de Plata, folosind contul de mai sus sau prin plata in numerar la punctul de lucru
 5. Daca se doreste achitarea intrarii in cadrul Campaniei “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”” se urmeaza urmatorii pasi:
  1. Daca se doreste achitarea prin ordin bancar cel care achita trebuie sa specifice acest lucru in detaliile ordinului de plata Plata intrare in cadrul campaniei “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”.
  2. Se specifica si numarul de intrari achitate: De exemplu daca se doreste intrarea pentru un copil suma sa fie corespunzatoare listei de preturi publicata pe site: 24 lei si detaliile ordinului de plata sa fie: Plata intrare in cadrul campaniei “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”” pentru un copil. Daca se doreste achitarea pentru un grup de 15 persoane, se mentioneaza in detaliile Ordinului de plata: Plata intrare in cadrul campaniei “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”” pentru grup de 15 persoane.
  3. In cazul in care nu se specifica numarul de intrari, se va calcula cate intrari acopera suma depusa.
  4. Pentru platile cu Ordin de Plata prin banca se emite factura conform legii.
  5. Daca se doreste plata cu numerar la punctul de lucru din Winmarkt Petrodava, se specifica faptul ca se doreste achitarea de intrari in cadrul campaniei “Incurajeaza stiinta si distractia pentru toti”” si numarul de persoane pentru care se doreste acest lucru.
  6. Pentru plata cu numerar se emite bon fiscal.
  7. Sumele achitate prin Campanie vor fi facute publice pe site si la cerere.

SECTIUNEA 3 – DURATA CAMPANIEI

 1. Campania incepe cu data de 22.10.2019 si dureaza pana la 31 decembrie 2020. In aceasta perioada persoanele care doresc sa plateasca intrarea pentru alte persoane o pot face urmand pasii descrisi in SECTIUNEA 2.
 2. Daca pana la data de 31 Decembrie 2020 nu sunt intrari care sa compenseze sumele achitate in cadrul campaniei, va continua procesul de indentificare a persoanelor ce ar putea beneficia de intrari, respectiv se va permite accesul lor in spatiu daca se doreste vizitarea.

SECTIUNEA 4 – OPTIUNI DE PLATA

 1. Se poate achita pret normal din lista de preturi pentru una sau mai multe intrari: COPIL – 24 lei/intrare ADULT – 28 lei/intrare GRUP de 15 PERSOANE – 300 RON

SECTIUNEA 5 – MODUL DE ALEGERE A PERSOANELOR PENTRU CARE SE PLATESTE

 1. Oricine poate veni cu persoane pe care sa le incurajeze sa viziteze spatiu si sa achite intrarea pentru acestea, in mod direct.
 2. Daca exista sume achitate in carul Campaniei „Incurajeaza stiinta si joaca” sumele respective se vor folosi pentru a permite accesul in spatiu al persoanelor care, in stituatii normale, nu ar avea ocazia sa viziteze spatiu sau nu si-ar permite achitarea intrarii.
 3. Modul de alegere va fi nediscriminatoriu, criteriile fiind lipsa posibilitatii financiare sau sociale de a vizita spatiu IQ Space Educational, la cerere si pe principiul primul venit, primul servit.
 4. IQ SPACE EDUCATIONAL SRL va face eforturi de a identifica persoane care ar putea beneficia de plata intrarii prin Campania “Incurajeaza Stiinta si Distractia pentru Toti”. De exemplu se va discuta cu conducerea institutiilor pentru copiii institutionalizati, cei care vin cu grupuri scolare vor fi informati la momentul programarii de existenta acestei posibilitati pentru persoanele din grup care nu si-ar permite sa viziteze spatiul.

SECTIUNEA 6 – DOVADA INTRARII DIN SUMELE ACHITATE PRIN CAMPANIA

“Incurajeaza Stiinta si Distractia pentru Toti”

 1. IQ SPACE EDUCATIONAL SRL va tine o evidenta a sumelor achitate cu acest scop.
 2. Pentru a face dovada ca au existat intrari care sa justifice sumele incasate prin Campania “Incurajeaza Stiinta si Distractia pentru Toti”, IQ SPACE EDUCATIONAL SRL se vor tine urmatoarele dovezi:
  1. se va face un proces verbal, cu unul dintre adultii insotitori in care se va specifica numarul de persoane (copii) care au beneficiat de intrare prin Campania “Incurajeaza Stiinta si Distractia pentru Toti”, data si ora la care au vizitat cu semnatura, institutia din care fac parte (de exemplu numele scolii daca vin cu scoala).
  2. Daca persoanele beneficiare au varsta mai mare si stiu sa scrie si sa citeasca, vor completa un chestionar
  3. Se vor face poze fara sa apara fetele persoanelor pentru a proteja identitatea si a respecta dreptul la intimitate
  4. Cei care achita au voie in orice moment sa ceara dovezile (in copie) si sa vina la spatiu inopinant sau anuntat pentru a urmari procesul. (Daca vor dori sa viziteze spatiul taxa de intrare trebuie achitata).
  5. Daca s-a achitat cu numerar este nevoie de bonul fiscal cu care s-a facut plata in cadrul campaniei.

SECTIUNEA 7 – TAXE SI IMPOZITE

 1. Pentru sumele incasate se va oferi factura (pentru ordine de plata) sau bon fiscal (pentru plati in numerar) si vor fi impozitate conform legii la fel ca incasarile pentru intrarile obisnuite.

SECTIUNEA 8 – PROTECTIA DATELOR

 1. Datele detinute vor fi minime pentru a nota reprezentantul beneficiarului in cadrul campaniei “Incurajeaza Stiinta si Distractia pentru Toti” (daca acesta este minor)
 2. Datele celor care achita intrari in cadrul Campaniei “Incurajeaza Stiinta si Distractia pentru Toti” sunt cele retinute de banca la efectuarea ordinului de plata.
 3. Datele obtinute sunt nume, prenume, CNP

SECTIUNEA 9 – MODIFICARI ALE PREZENTULUI REGULAMENT

 1. Prezentul regulament poate suferi modificari care vor fi facute public pe pagina site-ul IQ SPACE EDUCATIONAL SRL.

SECTIUNEA 10 – ALTE CHELTUIELI

10.1 Alte cheltuieli ce pot aparea pentru transportul persoanelor la spatiu, IQ SPACE EDUCATIONAL va cauta solutii prin parteneri, colaboratori, institutii publice, organizatii sau aport propriu.

Data Administrator,

22.10.2019 MUNTEANU MIHAELA